בשנת 1994, כשהקופי בר פתח לראשונה את דלתותיו, היה לנו רעיון פשוט, רצינו להגיש כוס קפה טוב עם מאפה צנוע לידו, במקום נקי ומואר היטב. 20 שנה לאחר מכן, עם 8 מקומות פעילים הפרוסים ברחבי העיר (ראה HIT LIST), מכלול לוגיסטי הכולל מאפייה גדולה וקונדיטוריה, מטבח טעימות, חדר בשר, חטיבה ניהולית ותפעולית, וכ-600 עובדים, הרעיון נשאר בעינו. העסק שלנו הוא לשמח אנשים, לתת להם חוויה נעימה ומרגיעה.

אנו משקיעים מאמצים רבים כדי להגיש לאורחינו אוכל טוב באווירה אלגנטית. אנו מאמינים שחווית האירוח לא מתחילה ונגמרת בצלחת אלא כוללת אלמנטים נוספים של שירות, אווירה ועיצוב.

בכל פעם שאנשים יוצאים לאכול או לשתות על הבר זו צריכה להיות חגיגה. ה"אנו" שמוזכר לעיל מתייחס לרותי ומתי ברודו, שהקימו את קבוצת R2M לאחר שחזרו משהות ארוכה בניו יורק ופתחו את הקופי בר שהוזכר למעלה, ושינו את פני עסקי המזון והבידור של העיר תל אביב על כוס אספרסו אחת.