המסעדה

מסעדת הוטל מונטיפיורי היא חווייה קולינרית הכרחית למטיילים בתל אביב ולמקומיים כאחד. מטבח צרפתי עם קסם וויאטנמי המהווה מהות קולינרית מענגת בפני עצמו, המבוססת על מרכיבים עונתיים ומקומיים, בנוסף למוצרים מיובאים הנבחרים בקפידה על ידי צוות המטבח.

הבראנץ׳ המפורסם של המסעדה מספק פרשנות חדשנית למנות קלאסיות כמו ביצים מקושקשות וסלמון מעושן, פנקייקים עם פירות עונתיים וסירופ מייפל, חלה קלויה עם ז׳מבון, גבינת גאודה ועגבניה צרובה וביצים עלומות עם תרד בשמנת ולחם שאור.

לארוחת צהריים וערב, המסעדה מגישה מנות המתאימות לכל עונה, מטונה נא, נאמס, קריספי צ'יקן ועד לפילה בר-ים,אפונת שלג וקרם פטריות; צלע חזיר עם בייקון ומנצ׳גו; ופילה בקר עם כבד אווז ״טורנדו רוסיני״, בנוסף למנות מיוחדות המתחלפות כל שבוע בהתאם לעונה.

יחד עם רשימת יינות בוטיק ובינלאומיים וקוקטיילים קלאסיים אשר נבחרים במומחיות, אורחי הוטל מונטיפיורי מתענגים בכיסאות העור היוקרתיים בין עצי הדקל המרהיבים אשר מקיפים את חלל המסעדה.

ממוקמת בקומת הקרקע של המלון, המסעדה, לא משנה באיזו שעה של היום, היא המקום לראות ולהיראות על ידי מובילי דעה ואנשי עסקיים, מקומיים ובינלאומיים כאחד. כל ערב בין השעות 17:00-19:00 מסעדת הוטל מונטיפיורי מזמינה את אורחיה להירגע מלחצי היום וליהנות מ״האפי אוור״ של קוקטיילים, תה קפה לצד סקונס ונשנושי בר.

ארוחת בוקר

ראשון - חמישי 7:00 - 12:00

שישי 7:00 - 17:00

שבת 7:00 - 13:00

ארוחת צהריים

ראשון - חמישי 12:00 - 17:00

שישי - שבת 13:00 - 17:00

ארוחת ערב

ראשון - רביעי 17:00 - 24:00

חמישי - שבת 17:00 - 1:00