המסעדה בהוטל מונטיפיורי היא חווייה קולינרית הכרחית למטיילים בתל אביב ולמקומיים כאחד. מטבח צרפתי עם קסם וויאטנמי המהווה מהות קולינרית מענגת בפני עצמו, המבוססת על מרכיבים עונתיים ומקומיים, בנוסף למוצרים מיובאים הנבחרים בקפידה על ידי צוות המטבח.
לארוחת צהריים וערב, המסעדה מגישה מנות המתאימות לכל עונה, מטונה נא, נאמס, קריספי צ'יקן ועד לפילה בר-ים, אפונת שלג וקרם פטריות; צלע חזיר עם בייקון ומנצ׳גו ופילה בקר עם כבד אווז ״טורנדו רוסיני״, בנוסף למנות מיוחדות המתחלפות כל שבוע בהתאם לעונה.
יחד עם רשימת יינות בוטיק ובינלאומיים וקוקטיילים קלאסיים אשר נבחרים במומחיות, אורחי הוטל מונטיפיורי מתענגים בכיסאות העור היוקרתיים בין עצי הדקל המרהיבים אשר מקיפים את חלל המסעדה.
ממוקמת בקומת הקרקע של המלון, המסעדה, לא משנה באיזו שעה של היום, היא המקום לראות ולהיראות על ידי מובילי דעה ואנשי עסקיים, מקומיים ובינלאומיים כאחד.
המסעדה פתוחה לארוחת צהריים וארוחת ערב שבעה ימים בשבוע. ארוחת בוקר מוגשת לאורחי המלון בלבד. מתכננים אירוע מיוחד? אנו עורכים אירועים פרטיים בהוטל מונטיפיורי בחדר הספרייה של המסעדה.